Amadeus

Amadeus

“Sunt unii copii care sunt trimiti la cersit de mici, iar peste 10 ani ai surpriza sa-i întâlnesti în acelasi colt de strada, acum adulti si apti de munca. Este trist ss vezi cum cersetoria s-a transformat din singura solutie a unui om disperat care nu are cu ce sa-si hraneasca copiii, într-o cariera. Este revoltator atunci când afli ca cersetoria nu este un act individual, ci a ajuns un adevarat business, din care unii câstiga foarte bine, iar altii, cei de la baza piramidei, reusesc sa-si pastreze maruntisul. Este îngrozitor când realizezi ca atunci când dai bani unui copil si crezi ca nu-i va mai fi foame datorita tie, de fapt el va pleca acasa flamând iar cel care e seful retelei isi va schimba smartphone-ul cu unul mai nou.
Ne bucuram ca cineva a avut curajul sa ia initiativa de a preveni cersetoria, un fenomen care are mult mai multe efecte negative decât cele pe care le vedem la suprafata, si asupra celor care sunt implicati, dar si asupra întregii societati.
Ne bucuram si mai mult pentru ca Asociatia Zâmbetul Îngerilor are si o solutie pentru aceasta problema, una care este atat de naturala încât te întrebi cum de nu s-a gândit nimeni pâna acum sa o puna în aplicare. Va sustinem cu tot sufletul, si ne dorim ca întreaga societate sa raspunda activ la initiativa voastra, pentru ca daca fiecare om se implica într-o masura cât de mic, e imposibil sa nu reusim sa oferim celor care acum sunt în postura de cersetor – un viitor mai frumos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>