Sandwich-ul de la miezul noptii

Despre Campanie

Propunem o campanie socio-umanitara care sa se transforme intr-o miscare sociala benefica, de sustinere a valori umane, astfel incat sa se imbunatateasca calitatea vietii la nivel comunitar!

In cadrul societatii civile a existat dintotdeauna o clasa sociala de oameni care a fost, este si va fi blamata si nedorita in nicio zona urbana, dar in acelasi timp asimilata, acceptata si chiar sustinuta printr-o atitudine de clementa a comunitatii.

Sensibilitatea societatii civile la greutatile oamenilor cu nevoi, a generat mereu compasiune si a motivat actiunile de ajutor umanitar in favoarea acestora, prin contribuitii directe si/sau indirecte.

Astfel sensibilitatea populatiei a devenit in foarte multe cazuri,o posibilitate de a face bani cersind. In aceasta conunctura au aparut organizatii interlope care fac trafic cu finite umane in vederea cersetoriei si care exploateaza nu doar persoanele pe care le manipuleaza in strada ca sa sensibilizeze societatea civila, ci exploateaza si latura umana, morala si civica a comunitatii, realizand profituri din donatiile directe de bani catre cersetori.

Pentru a preveni si stopa aceste organizatii, A.Z.I. va desfasura o CAMPANIE socio-umanitara, care are rolul de a sustine cu hrana zilnica si permanenta cersetori si oamenii fara adaposti precum si alte cazuri sociale, dar si de informare a populatiei asupra demersulrior si actiunilor de prevenire a traficului cu persoane, astfel incat populatia sa fie motivata si responsabilizata sa se implice pozitiv pentru a imbunatatii calitatea vietii in comunitate!

Multumim pentru sustinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>