Cristina Soare

CRISTINA SOARE
“AZI vreau ca toti oamenii sa nu mai sufere de foame, AZI vreau ca toti oamenii sa nu mai sufere de frig. AZI vreau sa fie egal si perpetuu pentru 6 miliarde de suflete.
Sistemul social este singurul care poate descuraja traficul de persoane si cersetoria, dar sistemul social suntem, noi, oamenii, cei carora ne e cald in iernile geroase si avem ce manca atunci cand ne este foame.
Ei, semenii nostrii care nu au parte de trebuinte atat de obligatorii si care se afla la baza oricarei societati bazate pe bun simt, trebuie ajutati. Si nu oferindu-le un ban, ci implicandu-i intr-un program bine pus la punct de intrajutorare fireasca: un centru, o masa calda, haine curate si noi. Case de moda celebre dau foc colectiilor la finalul lor si oamenii nu au haine. Magnati fac trafic de gaze si oamenilor le frig. Noi toti aruncam tone de mancare la gunoi si lor le este foame. Toti trebuie sa participam, cu un gand, o idee, un zambet. Eu Nu incurasez cersetoria, eu vreau ca statul si societatea civila sa elimine acest flagel. Nu de teama, ci pentru binele umanitatii, pentru igiena noastra sociala si pentru aceste suflete care nu trebuie sa mai spuna nicio poveste intinzand mana. Trebuie sa aiba o viata, ca a mea, ca a ta.”