Jukebox

JUKEBOX“Cersetoria, cea mai profitabila afacere din Romania, exploateaza zeci de mii de minori in Romania. De cele mai multe ori, banii stransi din cersetorie nu ajung la cei care au nevoie de ajutor ci la liderii acestor organizatii, care au devenit adevarate “corporatii de trafic de persoane”.
Cu totii am fost miscati si sensibilizati de copii saraci, slabi, invalizi sau de batrani, carora inima nu ne-a lasat sa nu le daruim ceva, un ban, un suc, o paine… insa, pe termen lung, aceste fapte nu fac decat sa subventioneze si sa incurajeze cersetoria, o noua forma a sclaviei unde oameni saraci sunt racolati, batuti, traumatizati in toate felurile posibile si trimisi pe strazi sa impresioneze si sa colecteze bani pentru sefii gruparilor. Si fac toate astea doar pentru supravietuire…
Am vazut si noi Filantropica, am citit si Oliver Twist, din pacate, cersetoria nu este doar o poveste sau un scenariu de film, ea exista, o vedem pretutindeni in jurul nostru, este un fenomen care nu poate fi stopat insa noi credem, cu tarie, ca o campanie sustinuta ii poate diminua efectele negative asupra societatii si poate salva vietile a zeci de mii de copii si batrani.

Ganditi-va la cei asupriti si exploatati si haideti sa ne unim si sa-i
ajutam:
A.Z.I. implica-TE prin informare!”

Cu drag,
Trupa Jukebox
(Alex Vasilache, Ioana Sihota, Viorel Dodoc, Adi Tetrade, Andrei Apostol, Alin Neagoe, Sergiu Moldovan, Alex Matei)